Tryck på knappen i appen!

Vi tycker inte att det ska vara svårare än en knapptryckning att beställa tömning när era avfallsbehållare eller containrar är fulla. I vår app MittPreZero har du möjlighet att göra just det, direkt i mobilen eller surfplattan.

MittPreZero är utvecklad för att hjälpa till att göra din avfallshantering ännu smidigare. I appen finns massor med bra information och du har tillgång till alla dina aktiva tjänster hos oss, oavsett tid på dygnet. Alla som är eller blir kund hos oss* får tillgång till appen, som kan laddas ner ner gratis via Appstore eller Google Play.

I MittPreZero ser du beställda och kommande hämtningar i er hämtkalender. Du beställer tömning med ett enkelt knapptryck och appen skickar ut pushnotiser både inför och efter utförd tömning. Dessutom får du besked ifall chauffören noterar några avvikelser under hämtning.

Med hjälp av geotaggning är det lätt att hålla reda på containrar som är utspridda över ett stort område eller om en behållare har blivit flyttad. En kartvy gör det lätt att navigera till avfallsbehållarna eller containrarna.

Nytt i appen är att vi har lagt till en funktion med sorteringsinstruktioner. Där kan du söka och få information om hur olika avfallsslags ska sorteras. Dessutom kan befintliga kunder nu beställa nya tjänster till standard- eller avtalade priser direkt i appen.

Tack vare att alla anställda eller föreningsmedlemmar kan ladda ner MittPreZero slipper ni dubbelbokningar. Alla användare har tillgång till uppdaterad orderhistorik och information om era tjänster.

Det är inte svårare än att trycka på knappen i appen!

Mer info om vår kundapp hittar du här.

 

MittPreZero-appen

*Gäller företagskunder och föreningar

Bloggredaktionen
press.se@prezero.com