Susanne jobbar med hållbarhet – för Zero Waste

Alla som arbetar på PreZero bidrar till ett mer hållbart samhälle, med Zero Waste. Vem kan väl bättre beskriva hur det är att jobba med hållbarhet och göra verklig skillnad än våra kollegor. Nu är det Susanne Östs tur att ge oss en inblick i sitt jobb.

Hur länge har du jobbat på PreZero och vad är din roll?

Jag är säljare i Region Syd och har nu jobbat på PreZero i 21 år.

Är det något du är extra stolt eller glad över i ditt arbete?

Det som gör mig både stolt och glad i mitt jobb är när jag kan hjälpa till med mer återvinning och hitta de optimala lösningarna för varje enskild kund. Att få nöjda kunder helt enkelt.

På vilket sätt bidrar du i din yrkesroll till ett samhälle med Zero Waste?

Det finns flera saker jag gör i mitt arbeta för en framtid med Zero Waste. Dels genom att se till så att deponi och brännbart avfall minskar, dels genom att få större sorteringsgrad på återvinningen. Jag jobbar också med att minimera transporter för att minska miljöpåverkan.

Kan du ge ett exempel på när du tänker lite extra på att ditt jobb gör skillnad?

Detta är något jag tänker på ofta. Efter varje kundbesök har vi som jobbar på PreZero, tillsammans med våra kunder, gjort skillnad. Ett specifikt exempel var när jag såg att en kund hade 170 ton plast i brännbart. Självklart är det utsorterat nu – och det gör skillnad!

Susanne jobbar med hållbarhet

Läs gärna mer om hur det är att jobba på PreZero och tidigare inlägg där Camilla och Peter berättar hur de jobbar med hållbarhet.

Bloggredaktionen
press.se@prezero.com