Hanna jobbar med hållbarhet – för Zero Waste

Att arbeta inom återvinningsbranschen är ett av världens viktigaste och roligaste arbeten. Vi som jobbar på PreZero bidrar alla till ett mer hållbart samhälle, med Zero Waste. För att beskriva det här på bästa sätt har vi på bloggredaktionen ställt några frågor till våra kollegor. Idag är det Hanna Wangberg som berättar om sitt jobb.

Vad jobbar du med på PreZero och vilka egenskaper tycker du är viktiga i din roll?

Jag är administrativ chef på PreZero i Östergötland och jobbar operativt tillsammans med kompetenta medarbetare i kundtjänst/administration och med transportledning. För mig är det viktigt att vara prestigelös, lyhörd och hålla det jag lovar!

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att varje dag får möta engagerade medarbetare med yrkesstolthet. Men också att vi jobbar för en arbetsmiljö där vi har förståelse för varandra och att vi, trots ibland tuffa dagar, alltid levererar den bästa lösningen till kund!

På vilket sätt bidrar du i din yrkesroll till ett samhälle med Zero Waste?

Genom att ge anställda de bästa förutsättningarna till att kunna transportplanera, effektivisera och hitta en hållbar lösning till kund – bidrar jag i arbetet för ett samhälle med Zero Waste.

För att nå dit behöver jag säkerställa fördelning av resurser och kompetens samt fortsätta skapa en grym arbetsmiljö. Något som är en omöjlighet utan mina fantastiska kollegor!

Hanna jobbar med hållbarhet

Läs gärna mer om hur det är att jobba på PreZero och tidigare inlägg där Daniel och Hafez berättar hur de jobbar med hållbarhet.

Bloggredaktionen
press.se@prezero.com