Besarta jobbar med hållbarhet – för Zero Waste

Att arbeta inom återvinningsbranschen är ett av världens viktigaste och roligaste arbeten. Vi som jobbar på PreZero bidrar alla till ett mer hållbart samhälle, med Zero Waste. För att beskriva det här på bästa sätt har vi på bloggredaktionen ställt några frågor till våra kollegor. Idag är det Besarta Ismajli som ger oss en inblick i sitt jobb.

Vad jobbar du med på PreZero och vilka egenskaper tycker du är viktiga i din roll?

Jag jobbar som HR-/löneadministratör på PreZeros huvudkontor i Ängelholm. Det innebär att jag bland annat hanterar olika personalfrågor, som till exempel löneutbetalningar och avtal med nyanställd personal. De egenskaper som jag tycker är viktigast i min roll är att vara hjälpsam, ödmjuk, tålmodig och ambitiös.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att det är så omväxlande arbetsuppgifter och att jag får arbeta med så kompetenta människor. Sedan skulle jag även vilja lyfta fram arbetsvillkoren, som till exempel att vi har en attraktiv arbetsmiljö och modernt arbetssätt.

På vilket sätt bidrar du i din yrkesroll till ett samhälle med Zero Waste?

För att mina kollegor ska kunna göra ett bra jobb behöver de känna sig trygga med att löner sköts korrekt och att de har bra arbetsvillkor. Genom att stötta kring sådana frågor är jag en del i helheten – för det är tillsammans som vi på PreZero arbetar vidare i vår gemensamma strävan mot en framtid med Zero Waste.

Kan du ge ett exempel på när du tänker lite extra att ditt jobb gör skillnad?

Jag brinner för utveckling av nya arbetssätt och ta tag i projekt som underlättar för våra medarbetare och chefer i dagliga rutiner. Det kommer göra stor skillnad i framtiden.

Besarta jobbar med hållbarhet

Läs gärna mer om hur det är att jobba på PreZero och tidigare inlägg där till exempel Patrik och Susanne berättar hur de jobbar med hållbarhet.

Bloggredaktionen
press.se@prezero.com