PreZero bidrar till en aktiv fritid

Vi på PreZero stödjer ett flertal föreningar som på ett fint sätt arbetar för en aktiv och meningsfull fritid. Ett exempel på detta är de ishockeylag från Västergötland som nu ska tävla i TV-puckens slutspel.

Den 2–5 november avgörs TV-puckens slutspel i Gästrikland. Några som gått vidare till slutspelet är flick- och pojklagen från Västergötlands distrikt, en verksamhet som Västergötlands ishockeyförbund bedriver och som PreZero med stolthet sponsrar.

– Vi på PreZero jobbar för ett hållbart samhälle där folkhälsan är en viktig del, inte minst för barn och ungdomar. Därför vill vi gärna vara med och bidra till att ungdomar håller sig aktiva och har kul på sin fritid. Det är en både viktig och rolig insats, säger Linda Sato, försäljningschef på PreZero i Sverige.

Ett stöd för en aktiv fritid – som förbättrar lagets förutsättningar

Vad innebär då det här bidraget för ishockeyförbundet och vad ska de använda pengarna till?

– Vi är otroligt tacksamma för sponsringen och att PreZero valt att stötta oss. Det innebär att vi nu kan skapa bättre förutsättningar för verksamheten. Vi får också möjlighet att investera i nödvändig utrustning som till exempel tröjor, puckar och vattenflaskor, säger Daniel Henryson, förbundskapten på Västergötlands ishockeyförbund.

Pojklaget i Västergötlands distrikt har en aktiv fritid

Pojklag från Västergötlands distrikt när de spelade kvalspel i Borlänge.

Hållbara resor

Västergötlands ishockeyförbund arbetar aktivt med hållbarhet, bland annat genom att tänka till kring sina resor där ungdomarna åker buss alternativt att man ser till att samåka för gemensamma samlingar.

– Det här med samåkning och att tänka hållbart är något vi på PreZero, med vårt eget fokus på hållbarhet, självklart tycker är mycket bra, säger Camilla Karlsson som är säljare på PreZero och själv bidrar till samåkningen som förälder till ett barn i ett av hockeylagen.

Pojklaget i Västergötlands distrikt har en aktiv fritid

Pojklag från Västergötlands distrikt när de spelade kvalspel i Borlänge.

Vi önskar er lycka till under TV-puckens slutspel!

För ett hållbart samhälle

Läs gärna om hur PreZero via återvinning och ett cirkulärt perspektiv arbetar för ett hållbart samhälle med Zero Waste. PreZero är bland annat en hållbar samarbetspartner med En Svensk Klassiker.

Västergötlands ishockeyförbund (VIF) är ett distriktsförbund inom Svenska ishockeyförbundet och Riksidrottsförbundet. VIF, som grundades 1946 och består av ett 20-tal föreningar, tar tydlig ställning för rent spel och mot fusk, våld, mobbning, rasism, grovt, språkbruk, dopning, alkohol och droger.

Bloggredaktionen
press.se@prezero.com