3 snabba frågor till regionchef

Christer Dahlberg är regionchef för region syd och en del av SUEZs ledning i Sverige. Bloggredaktionen frågade honom tre snabba frågor för att lära känna honom bättre. 

 

Berätta lite om dig själv, vem är Christer? 

Jag är helsingborgare sedan 30 år tillbaka, född och uppvuxen i Blekinge. Jag bor tillsammans med min fru och vår tax, har fyra utflugna barn och är involverad i sjöräddningen som utgår från Råå där jag är befälhavare. 

Vilka förhoppningar och förväntningar har du inför ditt arbete hos SUEZ? 

Min förhoppning är att vi fortsätter utvecklas i vår lönsamhet. Att vi tar hand om varandra och förebygger olyckor. Man vill ju ha roligt på sin arbetsplats och det är en bra egenskap att kunna kombinera förebyggandet av att råka illa ut med att ha kul. 

Några framtidsspaningar för 2020? 

Vår bransch har framtiden för sig. Utmaningen är att se möjligheterna och att ta action på dem. Vi ska sitta i förarsätet och inte passagerarsätet, och vi har en hel del nya, spännande möjligheter framför oss. Till exempel nya tekniker att återvinna textil. Det hade varit spännande att vara med och hitta nya återvinningsmaterial, öka vår förädlingsgrad och driva utvecklingen framåt. 

 

Hur ser resten av ledningen ut? Hela ledningen presenteras på suez.se.

regionchef för region syd SUEZ

Bloggredaktionen

press.se@suez.com