Rikstäckande hållbart samarbete med XXL

SUEZ och XXL Sport & Vildmark är nu hållbara samarbetspartners i ett nytt rikstäckande avtal. Sportkedjan XXL är Nordens största med 89 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Österrike. Samarbetet innebär att SUEZ kommer sköta återvinningen och avfallshanteringen på samtliga varuhus i Sverige, samt på det 45 000 kvm stora europeiska centrallagret i Örebro.

Det nya avtalet innefattar återvinning och hantering av samtligt material, inkluderat farligt avfall. XXL sökte en enkel och trygg hantering av sitt farliga avfall från butikernas verkstäder, de kommer därför att börja använda sig av våra mindre modeller av EcoSimplex-skåp som möter behovet av en smidig och säker förvaring.

– Vi på XXL älskar natur och miljö så för oss kommer ökad materialåtervinning och minskad miljöpåverkan naturligt. Vi ser fram emot samarbetet med SUEZ och är övertygade att vi tillsammans kommer att utveckla vårt arbete över lång tid och tillsammans uppnå en trygg smart hantering av avfall och ta steg mot framtida hållbarhetsmål, säger Stefan Jonsson, Storage Coordinator på XXL.

SUEZ i samarbete med XXL

Bloggredaktionen

press.se@prezero.com