Om bloggen

Välkommen till SUEZs återvinningsblogg. Här kan ni läsa inlägg inom ramen för tre innehållskategorier – återvinning & hållbarhet, omvärldsspaning & trender samt en hållbar samarbetspartner, skrivna utifrån nya perspektiv. Som läsare kan ni även stundtals ta del av nyheter från SUEZkoncernen liksom händelser hos våra kunder och/eller på återvinningsmarknaden.

Vi som driver bloggen
Det är en bloggredaktion som driver innehållsarbetet. Redaktionen består av handfull personer som alla är SUEZanställda och som skriver med bloggredaktionen som avsändare. Det kan hända att vi bjuder in gästbloggare till redaktionen, men då kommer det alltid vara tydligt vem som är avsändaren till det aktuella inlägget.

Vi hoppas att många kommer följa bloggen och sprida kunskaperna vidare till människor i sin omgivning. Bloggen finns på domänadressen återvinningsblogg.se och givetvis når man den även via vår hemsida suez.se/blogg.

Vill ni att vi ska ta upp något speciellt i våra inlägg – maila oss gärna på press.se@suez.com

Kort om SUEZ

SUEZ erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med avstamp i kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi tar hand om allt restmaterial från kunderna och förädlar det genom återvinning eller energiutvinning.

Som en del av den internationella miljökoncernen SUEZ, är vi en samarbetspartner att räkna med. I Sverige finns vi på mer än 60 orter, har ca 1 100 medarbetare och vi sköter avfallshanteringen i drygt 40 kommuner. Vår verksamhet skapar stort värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, men även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfallsmaterial till värdefull returråvara för nyproduktion.

Mer information finns på suez.se.