Återvinningsbloggen är tillbaka

I vardagen gör sig coronakrisen ständigt påmind och vår tillvaro har på många sätt förändrats. Inom SUEZ har vi nya rutiner och arbetssätt för att mötas och samarbeta, liksom nya förhållningsregler till hur vi kan och bör hantera vår vardag. I detta nya och ovana gäller det att hitta fördelarna och att se möjligheter till förbättring och utveckling.

Trots att mycket är ändrat, många är berörda och förändringarna varit snabba med stora konsekvenser har vi tack vare våra engagerade suezare lyckas hantera denna ovanliga situation på ett bra sätt – fokuserat, analyserat och med tydliga prioriteringar. I mitten av mars pausade vi inläggen här på bloggen just för att fokusera på det viktigaste först – nämligen att arbeta för säkerheten och omsorgen för våra medarbetare och kunder.

Nu, när vi hittat rutiner i det nya, känner vi längtan efter att fortsätta skriva om hållbarhet och återvinning på ett lättillgängligt och intressant sätt som väcker tankar och inspirera andra. Återvinningsbloggen öppnar därför upp för inlägg igen, liksom gör våra sociala mediekanaler.

Vi hoppas att ni liksom vi tycker att det ska bli spännande att få ta del av vad som händer i återvinningsbranschen igen. Givetvis fortsätter vi att varje dag följa utvecklingen av pandemin i samhället och de råd Folkhälsomyndigheten ger.

 

Glöm inte att prenumerera på vår återvinningsblogg för att inte missa några nya inlägg.

 

Bloggredaktionen 

press.se@suez.com