Anpassad helhetslösning för fullservicemarina

Dyvik Marina letade efter en helhetsleverantör för hantering av deras avfall och återvinning. Valet föll på PreZero och vårt breda utbud.

Vi förser Dyvik Marina med en helhetslösning som innefattar bland annat slamtjänster, container, kärl och farligt avfall. De är särskilt angelägna att få en hållbar hantering av sitt farliga avfall, som PreZero nu omhändertar enligt Naturvårdsverkets rapporteringssystem.

Gemensamt och grundligt förarbete

Inför uppstarten av samarbetet gjordes ett gediget förarbete för att skräddarsy en lösning efter just Dyvik Marinas behov. Tack vare detta är nu återvinningen och avfallshanteringen mer effektiv och smidig.

Pierre Smith, ansvarig säljare, ser fram emot samarbetet:

– Det mest spännande är att Dyvik Marina har ett väldigt stort fokus på miljötänk. Inget lämnas åt slumpen. Att de sedan har ett behov som sträcker sig över flera områden gör det hela intressant. Man får då som säljare verkligen tänka till och utifrån kundens önskemål och behov skapa en helhetslösning.

Dyvik Marina är en fullservicemarina i Åkersberga med båtförsäljning som utför det mesta inom service- och motorreparationer.

Bloggredaktionen

press.se@prezero.com