3 snabba till en kundtjänstadministratör

Lär känna oss på PreZero! Annelie Hedström är kundtjänstadministratör i Malmö och vi på bloggredaktionen ställde 3 snabba frågor om henne och hennes roll. Vad är aktuellt just nu?

Vem är du och vad jobbar du med på PreZero.

Jag är 51 år, gift och har två tonårskillar. Vi bor i Malmö där jag också jobbar. Eftersom jag inte har någon bil så cyklar jag dit jag ska, och till jobbet kommer jag alltid på två hjul. På PreZero sitter jag i kundtjänst där jag ansvarar för administrationen av vårt renhållningsuppdrag i Skurups kommun samt för kundrelationen kopplat till våra slamtjänster i Trelleborg och Svedala kommun.

Var har du ditt största fokus i jobbet just nu?

För mig är det viktigt att alltid sträva efter att skapa nöjda kunder. Med lyhördhet och engagemang kan vi ge den goda service som kunderna behöver och som vi står för. Men det är inte bara viktigt att lyssna på vad kunderna önskar för att kunna leverera bra service – det är även jätteviktigt att skapa utrymme för mina kollegor som utför jobbet att utrycka vad de önskar framåt så att de blir en aktiv del i utvecklingen av vår tjänsteleverans.

När du ser på de uppdrag som vi driver just nu, och som du är involverad i – är det något som tar lite extra mycket av din tid?

Ja, just nu jobbar vi med att hitta vikarier som kan hoppa in och jobba under sommarmånaderna då många av våra kollegor önskar ta semester. Detta är en stor men kul utmaning. Håll tummarna för att vi hittar de bästa sommarvikarierna som finns!

Annelie Hedström kundtjänstadministratör PreZero

Bloggredaktionen

press.se@prezero.com