3 snabba frågor till avdelningschef

Andrei Bjuvenhed är avdelningschef för SUEZs verksamhet i Malmö vilken är en av de större enheterna i vår svenska driftsorganisation. Bloggredaktionen ställde tre snabba frågor till Andrei för att lära känna honom bättre. 

Berätta lite om dig själv, vem är Andrei?

Jag är 61 år, gift, med två vuxna barn och två underbara barnbarn. När jag inte jobbar så reser jag gärna och spelar golf så mycket som möjligt. Dessutom gillar jag att laga mat, och därför har vi ofta vänner och familj hembjudna för att äta, umgås och ha det trevligt.

Hur länge har du varit AC för SUEZ i Malmö och vad gjorde du innan du kom till oss?

I dagarna har jag varit anställd på SUEZ i ett år. Innan jag började här jobbade många år på IL Recycling som transportchef med ett kort inhopp på Stena Recycling och på Nordisk Återvinning – även där som transportchef/driftledare.

Vilka är dina främsta vardagsutmaningar, men också glädjeämnen i ditt arbete här på SUEZ?

Jag börjar alltid med glädjeämnen! Först och främst att få jobba ihop med ett gäng väldigt kunniga, trevliga medarbetare – gäller såväl tjänstemän som kollektivare. Jag har en egen policy som jag alltid arbetar efter där jag är ansvarig – att vi ska ha kul och jobba hårt. Och vi är absolut på rätt väg när det gäller våra uppdrag i Malmö.

Att hitta bättre, smartare och effektivare lösningar i våra transporter, liksom att öka våra intäkter genom kontroll över våra kostnader är mina ständiga vardagsutmaningar.

Andrei Bjuvenhed Avdelningschef Malmö

Bloggredaktionen

press.se@suez.com